Wednesday, May 9, 2007

Camne Nak Klimakskan PPuan??? Wajib Baca



Hai,

Hari ni Is xde cerita seks nak kongsi ngan U all.

But i have some informative knowledge 2 share wif U.

Ni cerita bagaimana cara nak meng"klimaks"kan pasangan U all.

Mesti U all penah dengar ttg Klimaks kan. Klimaks ni merupakan peringkat di mana pasangan seks mencapai kenikmatan dan kepuasan yang paling maksimum ketika melakukan seks. Secara mudah nak fahamnye, klimaks ni merupakan puncak kepada hubungan seks yang kita dah buat. Faham???

Biasanya, klimaks bagi seorang lelaki memancutkan air maninye (tak kisahla dia pancut dalam ke luar pussy ppuan tu). Akan tetapi macamane plak ngan klimaks ppuan???.

Jarang kite persoalkan isu ni kan. Pada pandangan Is, laki yang hanya mementingkan klimaks dia tanpa memikirkan klimaks pasangannye adelah laki yg tak bertanggungjawab dan kejam. Pentingkan diri sendiri je(Sebab 2 la setiap kali Is melakukan seks ngan partner Is, Is akan pastikan yang dorang pun akan klimaks sama, ahaksss....Tu yang dorang sayang sangat kat Is 2...)...=)

Klimaksnye sorang ppuan mengikut pandangan Is ialah apabila seseorang ppuan 2 mengeluarkan air maninye. Kalau U all nak tau ppuan pun ade air mani, bukan laki je tau. Air mani ppuan akan keluar samada secara pancutan ataupun lelehan(biasenye lelehan tapi ade gak pancutan bergantung kepada keadaan). Bila ppuan klimaks, badan dia akan mengejang seketika dan kemudian menggigil apabila keluar air mani 2. tu bermakna ppuan 2 dah klimaks n U all(lelaki) dah brjaya memuaskan nafsu ppuan 2.

Tapi bagaimana nak klimaks kan ppuan???

Ini 1 lagi persoalan yang perlu difikirkan lagi.

Is ada baca banyak gak buku ttg seks dan nak berkongsi ngan U all ttg 1 perkara.

BATU MERIYAM

Ape tuuuuuuuuuuuu???

BATU MERIYAM ADALAH MAKAM NIKMAT BAGI WANITA.

Batu Meriyam: Berfungsi untuk mengemut dan menggulung KEPALA BATANG. Batu Meriyam adalah daging yang lembut, mengembang dan mengecut bagai jantung! Apabila ghairah perempuan datang, Batu Meriyam akan berfungsi dengan CEPAT untuk menangkap dan mengemut-ngemut KEPALA BATANG U all. Inilah PUNCAK KENIKMATAN bagi lelaki maupun wanita. Apabila kemaluan U all BETUL mengenai SASARAN, (Itupun jika u all PANDAI & PRO). Batu Meriyam akan menghisap-hisap dan mengemut dengan KEMAS serta U all merasa seolah-olah U all digulung-gulung dan tidak boleh lagi menarik KELUAR melainkan U all akan terkapai-kapai KESEDAPAN tanpa menghiraukan lagi suasana di luar! Inilah yang dipanggil MAKAM ZAT dalam persetubuhan yakni tenggelam di dalam KENIKMATAN TANPA SEDARKAN DIRI lagi.


Selagi seseorang itu belum menemui Batu Meriyam, walaupun sudah lama melakukan hubungan seks maka dia BELUM LAGI menikmati kepuasan SEKS yang sebenar-benarnya! Justeru itu hendaklah U all mencarinya dengan menenggelamkan seluruh batang ke dalam pussy pasangan U all, kalau tidak bertemu tarik kembali dan tikamkan kepada sudut yang lain pula. Begitulah seterusnya hingga U all merasakan KEPALA ZAKAR DIKEMUT-KEMUT DI HISAP-HISAP DAN DI GULUNG-GULUNG, tekankan di sana dalam-dalam dan peluklah pasangan U all dengan ERAT dan KEMAS!

(*Awas nikmat dari perlakuan ini amat dasyat! hati-hati..)

TEKNIK UNTUK CAPAI BATU MERIYAM*

1. Baringkan pasangan u all terlentang.

2. Letakkan bantal di bawah pinggangnya.

3. Lipatkan kakinya ke atas sehingga lututnya tersentuh buahdada.

4. Tekan pelipat kakinya dengan kemas sehingga pahanya betul-betul rapat dengan badan.

Jilatlah pussynya sehingga ia ghairah! Cara ini akan memudahkan Batu Meriyam Ditemui!

5. Masukkan BATANG U ALL perlahan-lahan, dan carilah Batu Meriyam! Kini batu meriyamnya tidak jauh untuk anda TEMUI!

6. Setelah terasa seketul daging yang lembut, TIKAM dengan betul supaya anda dapat memasukkan kepala zakar anda kedalamnya!

1 comment:

pusatdewasa said...

VIMAX PEMBESAR PENIS CANADA

Bikin Penis Besar, Panjang, Kuat, Keras, Dengan Hasil Permanent

isi 30 cpsl Untuk 1Bulan Hanya.500.000;

Promo 3 Botol Hanya.1.000.000;



ANEKA OBAT KUAT EREKSI DAN T.LAMA 



 PERANGSANG WANITA SPONTAN 

( Cair / Tablet / Serbuk / Cream) 5Menit Reaksi Patent.
Sangat Cocok Untuk Wanita Monopouse/ Kurang Gairah.



 ANEKA COSMETIK BERKWALITAS TERBAIK 

( Pelangsing Badan, Pemutih Muka & Badan, Flek Hitam,
Jerawat Membandel, Gemuk Badan, Cream Payudara,
Obat Mata Min/ Plus, Peninggi Badan, Cream Selulit,
Pemutih Gigi, Pembersih Selangkangan/ Ketiak,
Pemerah Bibir, Penghilang Bekas Luka, Perapet Veggy,



 ALAT BANTU SEXSUAL PRIA WANITA DEWASA 



 087833979288-082221218228 BBM.24CEE3AE MR.YUDI 

 Cerita Hot Dan Vidio Porn Indonesia Artis ModelAbg Di Perkosa Di sekolahan Rame-Rame