Friday, May 18, 2007

Kisah Seks Ku Ngan June Part II

Sambungan daripada part I

June makin tak keruan bila aku menggosok2 lembut perutnya sambil kami menikmati gambar seorang ppuan yang sedang mengulum batang pasangannya itu.

"Nak cuba macam dorang x???"...aku membisikkan ke telinga June.

June masih lagi diam tanpa sebarang respon.

Aku mencuba lagi. Kali ini aku memasukkan tanganku ke dalam bajunya sambil menggosok lembut perutnya. Mula2 June menahan tangan ku tapi apabila aku terus menggosok tanpa mempedulikan, akhirnya June membiarkan je...
Dia dah mula menampakkan respon yang positif terus menerima ransanganku.

Melihat June yang dah makin tak keruan, aku mula mengatur langkah demi langkah bagi memastikan hajatku tercapai. Aku tanpa membuang masa mula mencium2 & menjilat leher June. June mula memejamkan mata seolah2 cuba menikmati belaianku.

"Is nak wat benda ni ke???"tiba2 soalan ni terpacul daripada mulut June.

"Kalau June nak Is ikut je..."ujarku... Hatiku melonjak kegembiraan bila mendengar pertanyaan yang sememangnya aku nantikan selama ni.

"Cuba la"pinta June.... Aku tau June dah terangsang dan bersedia menerima seks yang mungkin pertama dalam hidupnya (memang pertama pun, aku yang pecahkan dara dia).

Heheheh...memang ni la peluang yang aku tunggu2. tanpa melengahkan masa aku terus merangkul June dan mencium mulutnya yang comel itu.

June hanya membeku dan memejamkan mata. Mungkin dia masih malu masa tu. Hampir 5 minit kami berkucupan. June sudah mula membalas kucupanku. Aku terus merangkulnya.

Tanganku mula memainkan peranannya. Ketika sedang enak kami berbalas kucupan, aku memasukkan tanganku ke dalam bajunya dan meramas2 teteknya dengan penuh kelembutan. Aku dapat merasakan nafasnya turun naik akibat dari kenimkatan sentuhan tanganku dan kucupanku.

Langkahku tak berhenti disitu. Aku menyuruh June mengulum batangku. Mula2nya June enggan kerana tak tau nak buat camna. Aku pun membuka preview klip seorang pornstar dari Jepun tengah kulum batang pasangannya dan meminta June meniru segala perbutan pelakon lucah itu.

June menuruti segala kehendakku.

Aku pun melurutkan seluar dan underwareku ke paras lutut. Dia pada awalnya terkejut gak melihat batangku yang besar & sasa. Batangku yang berwarna coklat gelap di tambah dengan urat2 sekelilingnya pasti membuatkan mana perempuan naik gila dengannya...hahhaha

Mula2 aku menyuruh June melancapkan batangku dengan tangannya. Kemudian, aku menyuruhnya mengulum dan menjilat batangku. June memang hebat, walaupun ini kali pertama dia mengulum batang, tapi dia dapat melakukannya dengan baik. Batangku terasa seolah2 ditarik2. Satu kepuasan yang tidak dapat aku bayangkan dengan hanya kata2.

Sambil aku menerima kuluman June, aku meramas2 teteknya yang masih bertutup dengan bra (dalam gelap cam2 aku xbape nampak sangat tetek dia).

Kuluman daripada June makin membuatkan aku semakin hilang arah. Kenikmatannya tidak dapat dibayangkan lagi. belaian lembutku ke atas teteknya menjadi ramasan yang agak keras. Aku cuba mengawal suaraku daripada mendesah terlalu kuat bagi mengelakkan di dengari pengguna cc lain.

Setelah hampir 5 minit batangku dikulum, Aku berasa nak terpancut. Aku meminta June menghentikan kulumannya kpdku. June pun berhenti.

Tuesday, May 15, 2007

Cerita Seks ku Dgn JUNE


Ni lagi pengalaman seks Is yg nak dikongsikan dengan U all suma.

Bukan ape, ramai yang bagi respon supaya Is memperbanyakkan cerita seks daripada pengalaman Is sendiri. So, Is akurla ngan permintaan U all suma. Yang penting PUASSS!!!...ahaks=)

Ni cerita masa aku form 3, pengalaman seks ku ngan sorang classmate aku. June namanye.

June memang sorang yang terkenal di kalangan member2 yg 1 batch ngan aku. Dia ni atlet sekola, olahragawatila katakan. Sebab 2 bila sebut name dia memang sume orang kenalla. Pendek kata dia ni memang prominent masa kat sekola dulu.

Dalam kelas June dok berdepan ngan aku, betul2 depan aku. Kitorang dulu masa form 3 kelas 1st, so korang paham2la kelas depan2 ni camne. Sume skema n kuat stadi. Alu pun di antara yang kuat stadi gak...hhehehe

Masa 2, aku pun memang antara student yang prominent gak tp bukan dalam sukan la. Aku ni antara top student dalam batch aku. Student harapan dapat 8a la katakan (mamang aku dapat 8a pun masa 2..hahaha). Disebabkan aku ni pandai, so aku menjadi tempat rujukan member2 sekelas lebih2 lg subjek maths n sains. June pun tak terkecuali rajin tanya aku. Boleh dikatakan June berada dalam ranking top 3 yg rajin bertanye ngan aku (maybe sebab dia dok depan aku, senang la dia nak tanye).

Dari situ hubungan aku ngan June mulala rapat. Daripada bersembang2 pasal blaja jek, kami mula bersembang pasal kehidupan peribadi dan macam2 lagi. Aku dah menganggap June ni macam member karibla gak.

Ape yang menarik pada June ni adalah muka dia yang sweet, mata bulat n tetek dia yang besar. Korang leh imagine la kan atlet ni camne, badan dia segar, tambah lak tetek dia yang menonjol 2, aku hari2 stim jek bila sembang2 ngan dia. June ni free hair so sllu la nampak bra dia. Dia sllt pakai bra kaler pink, kadang2 biru muda.

Nak dipendekkan citela, camne kitorang leh main seks. Sebenarnye aku memang ade gak merancang nak main ngan dia. Mana leh tahan beb!!! HARI AKU NAMPAK TETEK MEKAR DIA JEKK!!!TAMBAH2 LAGI TIME DIA TOLEH KE BELAKANG NAK TANYA AKU SOKLAN. SLLU GAK AKU USHA TETEK DIA...MEMANG SEDAP MATA MEMANDANG SIOT!!!=)..Batang aku stim jekkkk...

Aku pun mula merancang strategi nak merasai body mantap June 2. Mula2 aku ajak June stadi same2 ngan aku kat library hujung minggu. Mula2 June menolak coz dia ada latihan olahraga. Tapi aku ni memang pandai memujuk so lama2 hati dia lembut gak. Lagipun dia dah memang hebat, xpayahla berlatih sangt..hahha

Tiap2 minggu aku akan g library ngan June. Biasenye kitorang stadi drpd 10 pg smpi 1 ptg. Tghla keadaan, kadang2 awal kadang2 lewat. Tiap2 kali balk daripd lib aku akan ajak dia makan kat KFC. Ni 1 tips yang aku nak kongsi ngan korang. Kalau nak ppuan cair ngan korang jgn lokek kuar duit. Duit xsemestinye kite bagi kat dorang, leh jadi gak bagi dalam bentuk belanja makan dsb.

Lame kelamaan June pun mula tunduk ngan aku. Aku ni dah macam boyfren dia wlupun kitorang xpenah declare pun. Aku dah boleh bercubit bertampar ngan June. Dia dah tak kisah aku pegang tangan n pipi dia. Kadang2 aku urut2 bahu dia. Dia senyum jek...Ni peluang baikkkkk maa!!!

Satu hari, masa hujung minggu pas blk lib, mcam biase kitorang akan makan kat KFC. pas makan aku pun ajakla June g cyber cafe (cc). Dia tanye kenapa??. Aku cakap saje2 je nak chatting. Dia pun akur.

Masa kat cc June kat sebelah aku. Sempat gak aku usha tetek dia. Memang padat..Rase nak nyonyot jekk. Aku pun mula la masuk mirc chat ngan member2 kat sane. June mula menunjukkan minat dan mintak aku ajar dia. Dia ni bute IT sket, aku pun ajarla step by step camne cara nak chatting kt mirc (masa 2 ym xde lagi), nak buka akaun email, guna google dsb. Sambil ajar 2 aku pegangla tgn n bahu dia. Abis 2 kitorang pun balik.

Aku tau June sebenarnye dah mula ketagih ngan intrnt. Same gak macam aku msa mula2 dulu belaja internet, rase nak main internet je hari2 lbh2 lg chatting.

Mcam biase pas balik daripada lib aku pun ajk June makan KFC. Kali ni agak luarbiase la gak cz June sendiri yg ajk aku g cc. Dia dah mula syok la 2!!! ahaks...Aku pun xmenolak, mmg strategi aku pun nak dia rjn g cc coz ade agendaanyaaaa.....hahhaha

Kitorang pun chatting la same2 dalam cc 2. cc ni gelap n ade portionnye, so, org xnampak kalau kitorang nak wat pape. Tambah2 lagi ade aircond. Sejuk meremang la aku. Aku pun mula la wat2 manje la June.

"June, sejukla...."

"ermmm...nak wat camne dah sejukkk..."June tersengih bila meliht aku wat muka mengada2.

"June pelukla Is...kurang sket sejuk ni"

"Ishh...mengada2 la Is"ujarnye sambil mencubit peha aku.

Aku pun mula berfikir camne nak wat minah ni horny kat aku.

PlinkkkkSSS!!! Tiba2 kuar idea...

Aku pun wat2la pegang pinggang June. Mula2 dia macam agak terkejut n xbape selesa tp dia diamkan je. maybe dia malas nak tegur kot. Aku lak wat muka sekupang jek..Lama2 June mula menunjukkan sikap xkisah. Maybe dia sonok kot dipeluk gitu. Biasela sejuk2 camtu mmg sedap kalau peluk.

Tengh2 dia layan chatting tiba2 aku terfikir 1 lagi idea nak wat dia horny. Aku pun minta nak bukak email aku. Kat dalam email aku ade senarai website porno yang aku save. So, aku pun wat2 la terbukak site 2. Mase 2 aku wat2 terbukak site www.worldsex.com. so kuarla site ni. Kalau korang nak tau site ni antara site porno yang popular masa 2, skang ni pun still rating tertinggi.

Ape lagi June pun terkejut beruk la bila tengok gambar batang yg panjang. Aku lak wat2 tergaru kepala konon2 macam terkejutla gak.hahah..pandai gak aku berlakon masa 2.

"June, sllu memang camni, website lucah kadang2 kuar tibe2 wlupun kte xbuke"Aku kelentong June.

June pun mengangguk2 percayakan cakap aku.

Dalam dia terkejut 2 aku lihat dia macam seronok je tgk benda 2 (mana ada ppuan yang xsuka batang ..betul x???).

Aku pun bertanye..."June, jom kite tgk ape ade kat sini...macam best jekk"..aku memujuk June

June mengangguk2 tanpa sepatah kata. Dia dah naik syok la 2..hehehe
ade can la aku ni.

Sebenarnye ni taktik aku nak wat June terangsang. Aku pun bukakla 1 persatu laman web ni. Macam aku bukak...kat laman web ni banyak gambar n preview video seks. Aku pun mula naik stim... Batang aku dah mencanak2 naik bila tgk gambar2 2. Sambil2 aku kerling kt tetek June.

Aku tgk June pun dah lain macam jekkk...dia memehatikan gambar2 ngan penuh minat. Aku tgk badan dia macam mengejang je. Aku dapat merasakan yang dia dah terangsang sangat 2.

Aku pun memberanikan diri sekali lagi memeluk June. Dia xbagi ape2 respond. Aku pun mula menggosok2 perut dia. June mula kelihatan gelisah tp masih xbagi ape2 respond.

cc tempat kami 2 gelap, so memang xnampak... Tambah lak lagi ade dinding yang memisahkan komputer kami ngan komputer yang lain...So, setiap perlakuan kami memang xde sapepun tak nampak.

Makin lama aku menggosok2 perut dia, makin dia dah xkeruan.

Aku pun tanye, "Sonok x??"

Dia mengangguk.

Seterusnye????

Sambung post akan datang....................................

Wednesday, May 9, 2007

Camne Nak Klimakskan PPuan??? Wajib Baca



Hai,

Hari ni Is xde cerita seks nak kongsi ngan U all.

But i have some informative knowledge 2 share wif U.

Ni cerita bagaimana cara nak meng"klimaks"kan pasangan U all.

Mesti U all penah dengar ttg Klimaks kan. Klimaks ni merupakan peringkat di mana pasangan seks mencapai kenikmatan dan kepuasan yang paling maksimum ketika melakukan seks. Secara mudah nak fahamnye, klimaks ni merupakan puncak kepada hubungan seks yang kita dah buat. Faham???

Biasanya, klimaks bagi seorang lelaki memancutkan air maninye (tak kisahla dia pancut dalam ke luar pussy ppuan tu). Akan tetapi macamane plak ngan klimaks ppuan???.

Jarang kite persoalkan isu ni kan. Pada pandangan Is, laki yang hanya mementingkan klimaks dia tanpa memikirkan klimaks pasangannye adelah laki yg tak bertanggungjawab dan kejam. Pentingkan diri sendiri je(Sebab 2 la setiap kali Is melakukan seks ngan partner Is, Is akan pastikan yang dorang pun akan klimaks sama, ahaksss....Tu yang dorang sayang sangat kat Is 2...)...=)

Klimaksnye sorang ppuan mengikut pandangan Is ialah apabila seseorang ppuan 2 mengeluarkan air maninye. Kalau U all nak tau ppuan pun ade air mani, bukan laki je tau. Air mani ppuan akan keluar samada secara pancutan ataupun lelehan(biasenye lelehan tapi ade gak pancutan bergantung kepada keadaan). Bila ppuan klimaks, badan dia akan mengejang seketika dan kemudian menggigil apabila keluar air mani 2. tu bermakna ppuan 2 dah klimaks n U all(lelaki) dah brjaya memuaskan nafsu ppuan 2.

Tapi bagaimana nak klimaks kan ppuan???

Ini 1 lagi persoalan yang perlu difikirkan lagi.

Is ada baca banyak gak buku ttg seks dan nak berkongsi ngan U all ttg 1 perkara.

BATU MERIYAM

Ape tuuuuuuuuuuuu???

BATU MERIYAM ADALAH MAKAM NIKMAT BAGI WANITA.

Batu Meriyam: Berfungsi untuk mengemut dan menggulung KEPALA BATANG. Batu Meriyam adalah daging yang lembut, mengembang dan mengecut bagai jantung! Apabila ghairah perempuan datang, Batu Meriyam akan berfungsi dengan CEPAT untuk menangkap dan mengemut-ngemut KEPALA BATANG U all. Inilah PUNCAK KENIKMATAN bagi lelaki maupun wanita. Apabila kemaluan U all BETUL mengenai SASARAN, (Itupun jika u all PANDAI & PRO). Batu Meriyam akan menghisap-hisap dan mengemut dengan KEMAS serta U all merasa seolah-olah U all digulung-gulung dan tidak boleh lagi menarik KELUAR melainkan U all akan terkapai-kapai KESEDAPAN tanpa menghiraukan lagi suasana di luar! Inilah yang dipanggil MAKAM ZAT dalam persetubuhan yakni tenggelam di dalam KENIKMATAN TANPA SEDARKAN DIRI lagi.


Selagi seseorang itu belum menemui Batu Meriyam, walaupun sudah lama melakukan hubungan seks maka dia BELUM LAGI menikmati kepuasan SEKS yang sebenar-benarnya! Justeru itu hendaklah U all mencarinya dengan menenggelamkan seluruh batang ke dalam pussy pasangan U all, kalau tidak bertemu tarik kembali dan tikamkan kepada sudut yang lain pula. Begitulah seterusnya hingga U all merasakan KEPALA ZAKAR DIKEMUT-KEMUT DI HISAP-HISAP DAN DI GULUNG-GULUNG, tekankan di sana dalam-dalam dan peluklah pasangan U all dengan ERAT dan KEMAS!

(*Awas nikmat dari perlakuan ini amat dasyat! hati-hati..)

TEKNIK UNTUK CAPAI BATU MERIYAM*

1. Baringkan pasangan u all terlentang.

2. Letakkan bantal di bawah pinggangnya.

3. Lipatkan kakinya ke atas sehingga lututnya tersentuh buahdada.

4. Tekan pelipat kakinya dengan kemas sehingga pahanya betul-betul rapat dengan badan.

Jilatlah pussynya sehingga ia ghairah! Cara ini akan memudahkan Batu Meriyam Ditemui!

5. Masukkan BATANG U ALL perlahan-lahan, dan carilah Batu Meriyam! Kini batu meriyamnya tidak jauh untuk anda TEMUI!

6. Setelah terasa seketul daging yang lembut, TIKAM dengan betul supaya anda dapat memasukkan kepala zakar anda kedalamnya!

Friday, May 4, 2007

My 1st Sex Story


Is bahasakan diri Is aku

Aku mula kenal sex sejak umo 10 tahun lg.

I make my 1st sex ngan cikgu zu.

Mase 2 Is baru darjah 4.

Nak dipendekkan cite, aku mase 2 baru je lepas abis kelas pend. jasmani. Paham2 jela kan baru abis kelas mestila baju kotor n badan bucuk sket. Aritu aku rasa macam malas jek nak mandi n tukar baju. So, aku belasah jela masuk kelas lepas 2 xmandi.

Kebetulan plak yg ajar kelas pastu cikgu zu. Aku rapat ngan cikgu zu coz aku antara best student dia, sllu g jumpe dia tanye soklan. Dia ngaja maths. Aku mmg minat maths dulu so sllula datang bilik guru jmpa ngan ckgu zu.

Ckgu Zu mmg cantik orangnya. Berkulit putih melepak, tinggi lampai, hidung mancung, body mmg cun gler, c.zu merupakan ckgu yg sentiasa menjadi perhatian semua. Aku dengar ramai gak ckgu2 laki nak tackle dia tp xtau dia layan ke x.

Bila cikgu zu tgk badan aku kotor je, dia pun cakap"Is, nape xtukar baju???kotorla...."

"Is xlaratla nak tukar baju...."

"Okla masa rehat nanti jumpe ckgu ye..."ckgu zu soh aku jumpe dia lak...

Time rehat aku pun g la blik guru jumpe ckgu zu. Ckgu zu pun ajak aku g kuar abis skolah nanti, tapi sblm 2 dia ajak Is g makan kat kantin dulu. Aku pun ikut jela....Aku xkisah sangat ngan ckgu zu coz aku anggap dia macam akak sendiri..

Pas makan aku pun balikla ke kelas macam biase ngan xmandinye.

Sllu aku balik sekolah driver daddy yg datang amik. Tp aku dah kol umah bagitau mummy aku nak kuar ngan c. zu. Mummy xkish asalkan xlama sangat.

Balik je dari sekolah, ckgu zu ajak aku temankan dia g bank. Dia cakap nak cucuk duit. Aku mase pun xpaham sangat ape maksud nak cucuk duit. xtaula plak cucuk duit 2 kuarkan duit kat ATM....ahaks...!!!=0

Tapi c.zu cakap aku kotor sangat. So, dia pun ajak Is g umah dia.

"Is...cikgu tgk Is kotor sgtla, jom balik umah ckgu jap, Is mandi kat sana ye"ujar cikgu zu.

Mula2 mmg aku xnak tp sebab hormat n sayang punya pasal aku pun ikutla cakap ckgu.

"Ok ckgu...tp Is xnak mandi lama2..xsuka"..Is memang malas sket mandi. Masa 2 mmg aku

xbape suka mandi, sllu mandi mummy yang mandikan...hehehe..anak mak la katekan...

"Is malas mandi ke??"...tanya c.zu..

"Ha'ah...kat umah mummy yg sllu mandikan"...Aku masa tu kecik lagi so mmg xpandaila nak menipu kan...huhu

"Nanti ckgu mndikan Is nak???"pelawa c. zu

"Xpela...xnakla..."Is menolak. Biasela mase 2 aku xpenah telanjang depan orang luar. Apatah lagi nak dimandikan org luar. Mummy xpela.

"Alaa..Is, ckgukan ppuan macam mummy Is gak...Same je. Is kan budak baik. Xelok degil2 tau"..ujar cikgu zu memujukku sambil menarik hidungku.

"Ok la"Aku pun terima cz aku xrase papepun yg lain. Lagipun mase kecik lagi. Batang pun xbape leh nak tegang sangat. kalau naik pun sket2 jekk..

Sampai kat umah c. zu, dia pun terus bagi is tuala n soh g masuk bilik air. c. zu soh cepat coz dia nak g cucuk duit cepat. C. zu soh tggu dia kat dalam bilik air.

Aku pun bergegasla siap2 g bilik air. Tak lama pastu c. zu pun datang

Alangkah terkejutnya aku bila c.zu datang ngan hanya berkemban ngan tuala dia je. Pehhhh!!! body c.zu mmg solid la. mengancam. Mase 2 umo dia baru 22 thn. So, bayangkanla umo camtu punye mude, badan mmg mantap giler. Badan c.zu mmg perfect. c.zu tggi macam model, pinggang ramping n yg paling masyukkk skali tetek dia yg besar n tajam. Berderau darah aku. 2 la 1st time Is tgk ppuan berkemban real depan mata. Mummy mandikan aku pun xpenah berkemban.

"Ckgu nak mandi ngan Is sekali ye"ujar c.zu

Aku pun mengangguk2 coz xrase ape2 yg lain pun mandi ngan c.zu. Almaklumla aku mana la tau lagi pasal sex....hehehehe=)

Pastu c. zu soh aku tanggalkan tuala. aku pun telanjang la depan ckgu. Tiba2 c.zu meleraikan tualanya dan telanjang depan aku.

Aku terkejut cz tula 1st time ppuan telanjang depan aku. Aku masih ingt lg sampai skarang masa 2. Body c. zu mmg terlalu indah untk dibayangkan.

Kulit c.zu mmg putih melepak, tetek2 dia bulat n besar. Kalau xsilap saiz 32 D kot. pussy dia kecoklat-coklatan n di alurnya warna pink. Pussy c.zu bersih xda bulu. Mungkin dia baru lepas shave kot masa 2.

Tiba2 aku rasa macam ada perubahan je kat batang aku. Dia macam nak ternaik sket. Tegangla 2. Hehehe...Tapi xnaik sangat. naik 45 darjah je.

C. zu tersenyum bila memandang batang Is dan bertanya "Kenapa ngan burung (masa 2 c. zu panggil batang Is burung) Is 2???"

"Xtau"..ujarku terpinga2 lg cz xtau nape fenomena 2 berlaku.

"Agak2 nape dia tegak ye??"tanya c. zu seolah2 menduga aku.

"Xtau...Pas Is tgk ckgu telanjang tiba2 je naik "jawabku ngan jujurnya.

"Meh sini ckgu betulkan burung kamu, kalau dibiarkan tegap lame2 camtu nanti leh datang

penyakit"-c.zu.

Aku pun panikla jap.Betul ke ni???. Betul kot. Aku pun menganggukla tanda setuju membenarkan batang aku di "rawat" c.zu.

Pastu ape lagi, c.zu pun mula la membelek2 batang aku yg comel 2. Aku merasakan ade kelainan bila c.zu menyentuh batang aku.

Batang aku semakin mencanak2 naik. batang semakin mengeras bila diurut2 c.zu. Tapi, aku merasakan 1 perasaan yang tak pernah digambarkan sblm ni . Rasa macam seronok bila batang ku diurut2 begitu.

Akupun bertanya kepada c.zu "ckgu, nape burung saya makin keras??"

C.zu xmenjawab soklan aku sebaliknye bertanya "Seronok x ckgu urut2 burung kamu???"

"Seronok rasa macam ngilu sket"..aku menjawab dgn jujur sejujur jujurnya.

"Nak ckgu aja yg lbh seronok???"tanya c.zu

"camne??"Aku keliru.

Tanpa aku duga tiba2 c.zu memasukkan batang aku ke dalam mulutnya dan mula

mengulumnya. Aku merasakan kenikmatan yang teramat sangat dan xdapat dibayangkan lagi.


Ngilu rasenye bila2 batangku dikulum sebegitu. Rasa macam nak tercabut je batang aku diperlakukan sebegini. C. zu pulak makin lama makin bernafsu dengan batang aku. Badan aku makin lama kekejangan bila kepala batangku bertembung dengan gigi c.zu. Lama kelamaan aku merasakan ada sesuatu benda yg nak keluar daripada batangku. Aku rasa macam nak kencing je. Makin kuat kuluman c.zu makin aku merasakannya.

"Ckgu, Is nak kencing"ujarku..

Tiba2 c.zu berhenti mengulum batangku dan berkata"Is kencing je kat dlm mulut ckgu, xpayah


tahan2 lg ye...."...dan tanpa banyak cakap c.zu terus menyambung kuluman tersebut.

Keghairahan dan kenikmatan itu tidak dapat dibandung lagi. Aku pada masa tu dah tak tahan lagi dan terus je "kencing" ke dalam mulut c.zu. Semasa kencing 2 ake merasakan nikmat teramat sangat dan kepuasan yang tak terhingga.Tapi aku turut merasakan kepenatan dan kelesuan pada badan.

Setelah itu c.zu terus memandikan aku dan memakaikan aku pakaian sekolah (aku bawa pakaian sekolah tp xnak tukar masa kat skola, malas). kemudian, c.zu memasakkan maggi kari untukku dan air sirap. C.zu pun menerangkan apa sebenarnye yg berlaku tadi. Dari situlah aku mula tau ape sebenarnye sex ni.

"Ape yg kita wat tadi dipanggil sex. Penah dengar x??. Benda ni hubungan antara lelaki dan ppuan. Kalau Is nak tau masa Is nak kencing tadi 2 bukan air kencing tapi air mani. Air mani 2 air benih lelaki, gunakan untuk melahirkan zuriat. Air 2 keluar bila Is rasa seronok sangat pada burung Is. Bila dah kuar 2 makna Is dah besar, dah leh kawin"seloroh ckgu sambil mencubit pipi aku...=)

Begitula penerangan panjang lebar daripada c.zu. Aku mula berminat nak bertanya pelbagai soklan lagi. Aku merasakan tulah pengalaman baru yang sangat menyeronokkan. C.zu pun

menceritakan dengan panjang lebar setiap persoalanku. Walaupun xbape paham tp aku mengangguk2 jela...=)

"Ape yg kite wat td ni rahsia tau, Is xleh cite pada sesiapepun, mummy pun xleh tau...janji tau ngan ckgu??"pinta c.zu.

Aku pun mengangguk2 tanda setuju dan x membantah. Memang rahsia 2 aku xbagitau sesiapa sehingga kini.

Tula pengalaman sex pertama aku dengan C.zu. Dialah insan yang mengajarkan aku ape erti sex yg sebenar. Sejak daripada 2 setiap abis persekolahan aku akan abiskan masa ke rumahnya.


Masa 2 c zu tggl berdua ngan housemate dia. Housemate dia, kak Intan kerja sebagai setiausaha syarikat swasta. So, dia balik kerja lewat petang. So, dia xtaula aku ada skandal ngan c.zu. Dari hari kehari pengetahuan sex aku pun bertambah. c. zu bukan setakat mengajar aku segala2nye tp dia memberikan aku segalanya. Bermula daripada dia kulum batang aku, sampai aku jilat pussy dia, sampai kpd tgk CD blue sama2 sampai aku memantat ngan dia, suma kami penah lakukan sehingga aku f 2. 4 tahun lamanye aku berskandal ngan c.zu. Dia kawin masa aku f 2, masa 2 umo dia 26 thn.

Tu jelas cerite yg aku nak sampaikan dalam ni. Sebenarnya aku ade cerita banyak lagi, tp xsempatla nak cite sumekan.

Siapa Yang Nak Try Seks???


Blog 4 today is very very simple...

I just wanna give u question..


Sape nak try sex??


I believe everybody wanna have a sex but dunno what actually sex is.


Semua orang nakkan seks tapi xtau bagaimana cara untk mendapatkannye???betul x???


Pada pandangan Is, seks tebahagi kepada 2 bahagian:



  1. self-sex

  2. interpersonal sex

Self-sex ni dalam bahasa mudahnya seks dengan diri sendiri. Banyak lagi frasa2 lain yang menerangkan dan memberi makna yang sama dengan self-sex spt MASTURBATE, ONANI, MELANCAP dll. Walaupun term yang berbeza tetapi maknanya adalah sama je. Perbuatan ini adalah sama dengan melakukan seks tetapi tidak mempunyai pasangan. Wat sendiri2 je. Bagi lelaki, cara yang paling popular ialah dengan melancapkan batang dengan sabun sehingga terpancut. Ppuan pun sama je, samada mereka menggosok2 biji kelentit @ menggunakan objek2 tertentu untuk disorong tarik di dalam pussy. Kedua2 cara ini dilakukan sehingga ppuan itu mencapai klimaks. The basic thing yang U all kena tau bahawa onani ni akan mendatangkan kenikmatan yang hampir sama dengan melakukan seks yang sebenar.


Interpersonal Sex dalam bahasa yang mudahnya adalah hubungan seks oleh 2 @ lebih orang. Bermakna hubungan seks yang biasa dilakukan oleh kebanyakan yang kita lihat hari nie. Kalau dilihat di laman2 web, banyak yang memaparkan hubungan ini. Seks ini boleh berlaku samada kita berlainan jantina atau sebaliknya, istilah homoseks adalah hbgn seks lelaki sesama jenis manakala lesbian merupakan hbgn seks ppuan sma jenis. Akan tetapi hubgan yang paling popular adalah hbgn berlainan jantina lelaki dan wanita. Umumnya, tujuan melakukan seks bagi lelaki dan wanita adalah untuk mendapatkan kepuasan dan kenikmatan batiniah. Caranye melalui memasukkan batang lelaki ke dalam pussy wanita dan menyorong tarik sehingga mencapai 1 tahap yang dipanggil klimaks. Klimaksnya seorang lelaki apabila dia memancutkan air mani manakala wanita pula klimaks bila air mani(PPUAN PUN ADA AIR MANI GAK) keluar melalui pussynya samada secara meleleh @ memancut.


Itulah seks yang sebenar menurut kacamata Is melalui pengalaman seks yang pernah dilalui.


So, hope U all pahamkan dulu what the sex actually is before u do that.


Starting from esok, Is akan hantarkan karya2 sex Is n ape2 jela bout sex.


So, nantikn kemunculannya!!!

Thursday, May 3, 2007

Hallo Geng!!! This Is Special Present For You!!


Hahaha...

Seronok rasenye membikin blog ni.


Masuk blog ni sebenarnya Is punya blog ade 5.


Is mengharapkan sambutan yang diterima blog ni lebih baik daripada yang dulu. Kalau blog2 yg lepas Is tak dapat nak layan semua permintaan kerana blog yang lepas memang grand n ramai server. So, i hope this blog so.


Untuk pengetahuan U all, blog ni akan membawa U all ke alam fantasi seks yang akan membangkitkan keghairahan....ahaks=)


Berbeza dengan blog Is sebelum nie, blog kali ni akan membuka ruang yang seluas2nya kpd U all untuk berkongsi ape2 je maklumat, knowledge, petua2 baru ke, pengalaman dsb. Xde halangan untuk U all. Yang penting kita open minded. So, for those yang rasa xbape senang ngan content yang Is cube sampaikan, dipersilakan dengan segala hormatnya meninggalkan blog ni.


Blog ni untuk mereka yang nak mengenal dunia sex yang sebenar, dan bukan untuk mereka yang berfikiran jumud & ortodoks...=)


Satu lagi pesan Is, kite leh gunakan blog ni untuk berkongsikan pandangan tapi jangan sekali2 melibatkan isu2 sensitif dan menghina sesama kita. So, kalau ade yang guna pada jalan yang xbaik, Is xkan teragak2 band dia daripada blog ni. So, berwaspadalah!!!


U all gak leh gunakan blog ni untuk saling berhubungan antara satu sama lain, xda halangan. maybe visitor dalam blog akan jadi partner sex u all. Kalau U all pandai mengayat mesti leh dapat punyakan. ahaks..=)


Lastly, Is harap blog akan sentiasa dapat sambutan yang baik daripada kita suma. Jadikanla blog pilihan NO 1 U ALL!!!